Mi a villámolvasás?

Lehetséges másodpercenként egy oldalas sebességgel fotóolvasni egy könyvet?! A válasz: IGEN! Bárki képes rá! Sajnos, megértelek, kedves Érdeklődő, ha egykori önmagamhoz hasonlóan csalódott leszel, amikor azt mondom, ez a tudáshoz még nem elég. Ugyanakkor ma már tudom, hogy a villámolvasás technikáit alkalmazva jelentősen lerövidíthetjük az információszerzésre, tanulásra fordított időt, s megnövelhetjük olvasási teljesítményünket.
Nem arról szól tehát Paul R. Scheele módszere, hogy addig edzzük a szemünket, míg villámgyorsan át tudja futni az oldalakat. Elménknek olyan istenadta, természetes képességét használjuk a villámolvasáshoz, amit eddig nem aknáztunk ki. A villámolvasás teljes elmés olvasási módszer, ami szakít a hagyományos olvasási modellel. Nem arról van tehát szó, hogy továbbfejlesztjük már meglévő olvasási képességünket, szokásainkat! Gyökeresen újat tanulunk!     


 Villámolvasás - beszélgetés  A Villámolvasás tanfolyamon a módszer minden egyes lépését megtanuljuk, az előkészületektől kezdve, a tudatalattiba történő mentális fotózáson át az ismeretek előhívásáig, aktiválásáig. Mindezeket kiegészítjük még néhány egyéb olvasási és tanulási technikával.

A villámolvasás segít abban, hogy a könyvnek, vagy bármely írásnak azokat a lényeges pontjait találjuk meg, amelyre szükségünk van. A hagyományos olvasással mindez rengeteg időbe, és energiába telik, hiszen el kell indulnunk az elejétől, és addig kell haladnunk előre, amíg meg nem találjuk a lényeget, miközben tömjük a fejünket a feleslegesebbnél feleslegesebb adatokkal. Az új módszerrel természetesen sokkal rövidebb idő alatt végzünk, és olyan szintű megértésre teszünk szert, amilyenre hagyományos olvasással csak jóval hosszabb idő alatt van esélyünk.

A tanfolyamok időpontjai ITT megtalálhatók!

Minden jót kívánok a nagy kalandhoz!

Made with ‌

Website Software